VIDEO SERVICES

Pre Production | Production | Post-ProductionPre Production Services

Ενοικίαση εξοπλισμού

Η Honeybee Productions διαθέτει τον πιο σύγχρονο και υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών, εξοπλισμό για την παραγωγή ενός βίντεο.

Ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε, εξαρτάται από το σενάριο και το θέμα του βίντεο. Το μήνυμα που επιθυμείτε να περάσετε στο κοινό σας αλλά και το είδος του βίντεο, είναι οι δύο παράμετροι που θα καθορίσουν την τελική επιλογή του εξοπλισμού.

Η Honeybee προσφέρει ευέλικτες λύσεις, που καλύπτουν κάθε επαγγελματική οπτικοακουστική ανάγκη και στο χρόνο που επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το είδος του εξοπλισμού και το χρονικό διάστημα που θέλετε να τον ενοικιάσετε. Η ομάδα μας θα σας απαντήσει άμεσα για τη διαθεσιμότητα και το κόστος.

Σχεδιασμός Παραγωγής


Η οργάνωση και ο συντονισμός

των ανθρώπων που εργάζονται πάνω σε ένα οπτικοακουστικό έργο αποτελεί το κλεδί για την ομαλότερη ολοκλήρωσή του

Η Honeybee στελεχώνεται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν το σχεδιασμό της παραγωγής σας ανεξάρτητα από το μέγεθος και τις ειδικές απαιτήσεις.


Δημιουργία Σκαλέτας


Έχετε μία ιδέα,

αλλά δεν ξέρετε πώς να την παρουσιάσετε; Μην ανησυχείτε, η έμπειρη ομάδα της Honeybee είναι εδώ!

Δυστυχώς δεν αρκεί το ταλέντο και ο ενθουσιασμός για το χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας. Προκειμένου να προσεγγίσετε έναν παραγωγό με σοβαρές προοπτικές, χρειάζεστε μία σαφή και δομημένη πρόταση, με την οποία η ιδέα σας θα τμηματοποιείται σε ενότητες με βάση την εξέλιξη της αφήγησης και το οπτικοακουστικό υλικό. Σκοπός μίας σκαλέτας είναι παρουσιάσει με εύληπτο τρόπο τα βασικά αφηγηματικά σημεία και τα αισθητικά στοιχεία μίας ιδέας.Κειμενογράφηση & Συγγραφή Σεναρίου


Στη Honeybee κάθε project είναι μία ξεχωριστή δημιουργική πρόκληση.

Γι’ αυτό και φροντίζουμε να παρέχουμε οπτικοακουστικά αφηγήματα στο κοινό σας, με στόχο να επικοινωνούμε το μήνυμά σας με πρωτότυπο και συναρπαστικό τρόπο.


Από call-to-action μηνύματα στα social media έως το τελικό σενάριο που θα εγκριθεί για την παραγωγή ενός μεγαλόπνοου διαφημιστικού σχεδίου, η Honeybee σας προσφέρει λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας!Μετάφραση Κειμένων


Η απόδοση του νοήματος σε ένα ξενόγλωσσο κείμενο είναι το μεγάλο στοίχημα των μεταφραστών.

Για να μη χαθείτε στη μετάφραση, επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε όσα χρειάζεται για τις μεταφραστικές υπηρεσίες της Honeybee.

Τεχνικός ή καθημερινός, εξειδικευμένος ή ποιητικός

ο λόγος του κειμένου σας παραμένει αυθεντικός και στέρεος!Δημιουργία Concept

 

Από τη δημιουργία του brand έως το τελικό εταιρικό βίντεο ή το διαφημιστικό spot, η Honeybee βρίσκεται πάντα δίπλα στην επιχείρησή σας με μία έμπειρη ομάδα δημιουργικού και παραγωγής. Εξετάζοντας τα κυρίαρχα σημεία της επιχείρησής σας, αναδεικνύουμε τις ποιότητες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας στο κοινό-στόχος.

Έμπνευση, δημιουργικότητα και γνώση είναι αυτά που ξεχωρίζουν εμάς!Production Services


Production
Services

Σκηνοθεσία

 

Η Honeybee Productions έχει την εμπειρία, την άποψη, την αισθητική και τον εξοπλισμό για ένα άρτια σκηνοθετημένο βίντεο.

Η σκηνοθεσία είναι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά, που θα κάνουν το βίντεο να ξεχωρίσει διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή για όσο χρόνο διαρκεί. Ο χώρος, ο χρόνος και οι συμμετέχοντες σε συνδυασμό με ένα σωστά φωτισμένο πλάνο, προσφέρουν την αίσθηση της συνθήκης που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Για παράδειγμα, οι ψυχροί και ζεστοί φωτισμοί αποπνέουν οικειότητα και ομορφιά, κάνοντας το εκάστοτε προϊόν ή την υπηρεσία περισσότερο ελκυστικά στο θεατή.Διεύθυνση φωτογραφίας


Η Honeybee αναλαμβάνει την έμπνευση και υλοποίηση του concept ενός βίντεο.

Η γωνία από την οποία θα γίνει μία λήψη και η κίνηση της κάμερας κάνουν πραγματικότητα το σκηνοθετικό όραμα ενός βίντεο.

Η διεύθυνση φωτογραφίας σε συνδυασμό με τη σκηνοθεσία είναι οι δύο υπηρεσίες που διαμορφώνουν την τελική εικόνα.


 

Εικονοληψία


Η Honeybee Productions αναλαμβάνει ολοκληρωμένα το κομμάτι της εικονοληψίας. Από μία απλή οπτικοακουστική κάλυψη έως μία πιο εξειδικευμένη παρουσίαση με συγκεκριμένα πλάνα για ορισμένη χρήση.

Τα πλάνα ενός βίντεο πρέπει να είναι καθαρά, φωτεινά και να καλύπτουν τις ανάγκες του σεναρίου.

Η ομάδα μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εικονοληψία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό της αγοράς, ώστε να εγγυηθεί για μία άρτια τεχνικά, αισθητικά και ποιοτικά, παραγωγή.
Ηχοληψία


Η Honeybee Productions αναλαμβάνει την ηχοληψία, δηλαδή την αποτύπωση κάθε ήχου που πρέπει να έχουμε σ’ ένα βίντεο βάσει των αρχικών προδιαγραφών του.

Ο ηχολήπτης δεν αρκείται στην παθητική καταγραφή των ήχων, αλλά φροντίζει να τους δημιουργεί και να τους επεξεργάζεται σε κάθε σημείο και λεπτομέρεια του βίντεο.

Στη Honeybee διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για ένα ποιοτικό ακουστικό αποτέλεσμα ενώ πραγματοποιούμε την καταγραφή, μίξη, επεξεργασία και αναπαραγωγή των ήχων «ντύνοντας» το βίντεο με μουσική ή φωνές και επιλέγοντας προσεκτικά τι ταιριάζει στην εκάστοτε τηλεοπτική παραγωγή.
Εναέριες λήψεις


Τα πλάνα από κάμερες drones είναι ομολογουμένως εντυπωσιακά. Όταν μάλιστα ενσωματώνονται με τον κατάλληλο τρόπο σε ένα ευρύτερο οπτικοακουστικό πλαίσιο μπορούν να πραγματικά να απογειώσουν το τελικό αποτέλεσμα!

Η ομάδα πιστοποιημένων φωτογράφων της Honeybee αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση εναέριων λήψεων με ελικοφόρο τηλεκατευθυνόμενο όχημα ή ελικόπτερο, οι οποίες θα αναβαθμίσουν άμεσα την ποιότητα του βίντεό σας.
Post-Production Services
Μεταγλώττιση & Υποτιτλισμός


Η Honeybee αναλαμβάνει τη μεταγλώττιση των υποτίτλων και τη μετάφραση ενός βίντεο.

Η μεταγλώττιση γίνεται από έμπειρους επαγγελματίες, που γνωρίζουν πως να κάνουν τους διαλόγους ζωντανούς μιλώντας στη γλώσσα του θεατή.

Πρόκειται για μία απαιτητική διαδικασία, αφού προϋποθέτει καλή χρήση της γλώσσας, γνώση του σεναρίου και συγχρονισμό των υποτίτλων στα αντίστοιχα σημεία.Speakage & Δείγματα Φωνών


Η Honeybee διαθέτει πλούσια γκάμα σε δείγματα φωνών που θα κάνουν το σπικάζ του βίντεο και θα παρουσιάσουν το σενάριό σας, ακριβώς όπως το έχετε οραματιστεί. Η επιλογή της φωνής ξεκινάει με το ύφος και το στόχο του βίντεο καταλήγοντας στην απαιτούμενη εμπειρία του speaker.

Διαθέτουμε γυναικείες, ανδρικές και παιδικές φωνές για εκφώνηση τηλεοπτικών ή ραδιοφωνικών σποτ, ηχητικών οδηγιών, τηλεοπτικών παραγωγών, ντοκιμαντέρ. Αρκεί να μας περιγράψετε την ανάγκη σας και η έμπειρη ομάδα μας θα αποφασίσει για μία φωνή νεανική ή μεγαλύτερης ηλικίας, μία φωνή χαρούμενη και χαριτωμένη ή μία φωνη με πιο σοβαρή χροιά.Montage


Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για μοντάζ της Honeybee Productions καλύπτουν κάθε ανάγκη στο ψηφιακό μοντάζ. Το μοντάζ είναι στις λεπτομέρειες!

Πρόκειται για μία διαδικασία δύσκολη, χρονοβόρα και λεπτή, αφού ο επαγγελματίας μοντέρ καλείται- σε συνεργασία με τον πελάτη και δημιουργό του βίντεο- να διαμορφώσει αισθητικά και με τεχνικά άρτιο τρόπο το τελικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα με βάση τις ανάγκες του πελάτη.Sound design


Η Honeybee αναλαμβάνει να προσδιορίζει όλους τους ήχους ενός βίντεο κατά την επεξεργασία του μέσω της τέχνης του sound design.

Το sound design συμβάλλει στην τελική και ολοκληρωμένη μορφή του content του βίντεο.

Η πρακτική του sound design είναι όντως τέχνη, που διαμορφώνει την αισθητική του ήχου και κάνει κινηματογραφικά «αληθινό» κάθε ηχητικό στοιχείο ή εφέ.Animation


Η ομάδα της Honeybee Productions εξειδικεύεται στις τεχνικές animation, τόσο 2D για τη δημιουργία χαρακτήρων λογοτύπου και καρτούν animation όσο και 3D για τρισδιάστατα σχέδια.

Τα γραφικά animation αποτελούν μία από τις πιο δημιουργικές και ευρηματικές μεθόδους παρουσίασης μίας ιδέας.

Επιπλέον η καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας μας αναλαμβάνει τη γραφιστική σχεδίαση και την αντίστοιχη επιμέλεια, όπως και την παραγωγή infographics που θα προσδώσουν απλότητα και δυναμισμό στα βίντεό σας.Compositing & Special Effects


Η Honeybee Productions αναλαμβάνει τη σύνθεση και το digital compositing ενός βίντεο, προκειμένου να σας το παραδώσει στην τελική μορφή του.

Η σύνθεση ενός βίντεο απαιτεί χρόνο, ειδικά skills υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και πολλή δημιουργικότητα.

Το digital compositing αφορά ουσιαστικά τη σύνθεση πολλών και διαφορετικών πλάνων, πηγών πληροφόρησης και στοιχείων του βίντεο για να έχουμε ένα δημιουργικό και εντυπωσιακό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.