ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ιστορία και οι αξίες μας
Λίγα λόγια για εμάς


Με ιστορία από το 2007 και με μία έμπειρη, εξειδικευμένη ομάδα, η Honeybee Productions δραστηριοποιείται στον τομέα του εταιρικού filming παρέχοντας υπηρεσίες και τεχνολογίες υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών.Η κινηματογράφηση αποτελεί ένα πολυμέσο, μία σπουδαία μέθοδο έκφρασης και μία παραγωγή που χρειάζεται να είναι ευέλικτη για να μπορεί να γίνει το added value στην παρουσίαση της επιχείρησης ή της ιδέας σας.

Η Εταιρεία μας λοιπόν προσφέρει ευέλικτες υπηρεσίες, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα του οπτικοακουστικού κλάδου. Με πολλά, μεγάλα κι ενδιαφέροντα projects στο ενεργητικό μας, σημαντικά βραβεία για τις δουλειές μας, με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις αλλά κυρίως με αδιάκοπη όρεξη για δημιουργία κι εξέλιξη, μετουσιώνουμε την κινηματογραφική παραγωγή σε μία μοναδική εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για τον θεατή.

HONEYBEE_COMPANY_PROFILE

Βλέπουμε τα πράγματα ... ΑΛΛΙΩΣ!


Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι αξίζουν να γνωρίσουν εσάς και την ιστορία σας,
όλα όσα έχετε να τους πείτε.
Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να παραμείνουν ορατές σε έναν κόσμο
όπου η προσοχή σπανίζει…


Ιστορία


Η Honeybee δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικοακουστικών παραγωγών από το 2007. Μετά τις πρώτες παραγωγές της, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, συνεχίζει τη δυναμική πορεία της αδιάλειπτα.

Αργότερα επέκτεινε περισσότερο τις δραστηριότητές της στον τομέα των οπτικοακουστικών παραγωγών, παρέχοντας ένα ευρύτερο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Οι νέες τεχνολογίες, οι νέες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, οι νέες δημιουργικές και επικοινωνιακές τάσεις, καθώς και μία πληθώρα εύχρηστων εργαλείων που σχετίζονται με το Inbound Marketing, διάνοιξαν νέους ορίζοντες στη διαφημιστική προβολή και προώθηση δημοσιότητας των επιχειρήσεων. Έτσι η Honeybee δε θα μπορούσε να απέχει από τη νέα ψηφιακή εποχή και τις δυνατότητες που προσφέρει στις επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο της βέλτιστης εξυπηρέτησης των πελατών της και της προσπάθειας για μείωση του κόστους, ανέπτυξε ένα ευρύ και ισχυρό δίκτυο συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες, καταφέρνοντας να παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα branding.

Σήμερα η Honeybee πλέον είναι εταιρία παραγωγής τηλεοπτικών και άλλων οπτικοακουστικών παραγωγών.Πρωτοστατούμε τόσο στη γνώση όσο και στη δημιουργικότητα!


Αξίες


• Συνέπεια στη συμφωνία και τους χρόνους παράδοσης

•Ποιότητα υψηλών προδιαγραφών στο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα

•Καινοτομία στην έκφραση της δημιουργικότητας και τη σύλληψη του concept

•Εχεμύθεια στη συμφωνία και την περάτωση του έργου

•Σεβασμός στους κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας

Η Honeybee Audiovisual βασίζει την κάθε συνεργασία και δράση της στο τρίπτυχο


Συμμετοχές


Με σαφή προσανατολισμό προς την ανάπτυξη και τη σύμπραξη ισχυρών συνεργειών με τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου, συμμετέχουμε ως ενεργά μέλη σε συλλόγους επιχειρήσεων που προάγουν τα συμφέροντα του τομέα της τεχνολογίας και των οπτικοακουστικών παραγωγών. Έτσι η Honeybee είναι μέλος τόσο του ΣΑΠΟΕ (Συνδέσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Έργων) όσο και του ΣΕΠΒΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδας).