ΣΥΜΗ
17/05/2023
ΚΕΑ
29/03/2023

Εργασίες παροχής περιεχομένου ψηφιοποίησης και ψηφιακής επεξεργασίας


Η Honeybee Productions σε συνεργασία με την εταιρεία Dotsoft παρείχαν υψηλής ποιότητας οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο αποτελεί το άρτια εκτελεσμένο έργο με τίτλο «Ανάπτυξη ψηφιακής εφαρμογής πολιτισμού και βιωματικού τουρισμού στην Τήλο». Ο Δήμος Τήλου, ως αναθέτουσα αρχή παρέλαβε ψηφιακό υλικό για μία σειρά εμβληματικών σημείων πολιτισμού του νησιού, στα οποία μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται, Σπήλαιο Χαρκαδιό, Μονή Αγ. Παντελεήμονα, Έκθεση Νάνων Ελεφάντων στο Μεγάλο Χωριό, Αρχαία Ακρόπολη Μεγάλου Χωριού με Μεσαιωνικό Φρούριο και ερειπωμένο ναό Ταξιάρχη, Μεσαιωνικό Φρούριο Μεσσαριάς, Εγκαταλελειμμένος Οικισμός Μικρού Χωριού, Άγιος Νικόλαος στη Μεσσαριά, Τίμια Ζώνη στο Μικρό Χωριό και πλήθος άλλων. Με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας και την εμπειρία καταρτισμένων συνεργατών παραδώσαμε:

  • Ψηφιακές φωτογραφίες υψηλή ανάλυσης
  • Πανοραμικές φωτογραφίες σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο για τα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος
  • Εξωτερική αποτύπωση των σημείων πολιτιστικού ενδιαφέροντος με πτήσεις drone για εναέριες φωτογραφίες και κινηματογραφικές λήψεις
  • Δημιουργία και παραγωγή βίντεο διάρκειας 60'' για τα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος
  • Οπτικουακουστικό Υλικό - Video spot όλου του έργου
  • Εικονική Περιήγηση στο εσωτερικό κτιρίων (360)
  • Φορέας του Έργου

    Έργο του Δήμου Τήλου εκπονήθηκε με την εκτέλεση οπτικοακουστικών έργων παραδοσιακών μέσων και New Media, στοχεύοντας στην άριστη αξιοποίηση των πολυμεσικών εργαλείων για την άρτια προβολή των σημείων πολιτιστικού ενδιαφέροντος της νήσου. Η Honeybee Productions, πιστή στο όραμα της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων υψηλών προδιαγραφών, συνεργαστήκαμε με την εταιρεία Dotsoft, υλοποιήσαμε από κοινού, εμπρόθεσμα και άρτια ένα σπουδαίο και απαιτητικό έργο προβολής για λογαριασμό φορέα του δημοσίου, του Δήμου Τήλου. Στη Honeybee συνάπτουμε ισχυρές και μακροπρόθεσμες συνεργασίες, αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.