ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Αχέροντας – Acheron short film Ολοκλήρωση γυρισμάτων
04/03/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Fouetté – Ευχαριστίες για το “Big Short Films open call 2023”

#BigShortFilms ✨ Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Ωνάση / Onassis Foundation που ξεχώρισε την ταινία μας στα πλαίσια του Big Short Films open call 2023 ✨

Ο Dimitris Zouras γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994. Σπούδασε σκηνοθεσία στη σχολή Σταυράκου όπου και αποφοίτησε το 2016. Έχει κάνει τρία χρόνια σεμινάρια υποκριτικής και έχει παίξει σε ερασιτεχνικές παραστάσεις.
Έχει δουλέψει ως βοηθός σκηνοθέτη και παραγωγής σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους ενώ από το 2016 είναι μέλος του Athens Casting δουλεύοντας ως casting director για ταινίες, διαφημίσεις και σειρές.
Έχει γράψει και σκηνοθετήσει 3 ταινίες μικρού μήκους («Μάγδα», «Μαμά», «Κάκτος»)οι οποίες εχουν διακριθεί σε φεστιβάλ στην Ελλάδα (Φεστιβάλ Δράμας: καλύτερη ηθοποιός «Μάγδα», Drama queer award «Κάκτος» κ.α.) και στο εξωτερικό (Best short film Bangkok Thai International film festival, Best cinematography Prague independent film festival «Κάκτος» κ.α.)

Αυτήν την περίοδο είναι στο post production της μικρού μήκους ταινίας του με τίτλο «Fouetté» σε παραγωγή Honeybee Productions και συμπαραγωγή της ΕΡΤ και του Ιδρύματος Ωνάση.✨ #bigshortfilms

Share this: