diakopes-gr, ΕΦΑ Χίου, Χίος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΈΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦ.Α. ΧΙΟΥ
05/12/2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «Νησιά στην άκρη» φεστιβάλ Firenze Archeofilm 2024
30/01/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «Αχέροντας» ταινία μικρού μήκους

Η ΗΟΝΕΥΒΕΕ PRODUCTIONS ανέλαβε την παραγωγή ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Αχέροντας», τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στις εκβολές και στις πηγές του ποταμού Αχέροντα, στα χωριά Αμμουδιά και Γλυκή της Περιφέρειας Ηπείρου.
Ο «Αχέροντας» είναι ταινία μυθοπλασίας, το σενάριο της οποίας ακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού που αποφασίζει να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στον ποταμό. Η μυθολογία του τόπου, επηρεάζει και ωθεί το ζευγάρι να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του. Σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Παπαδοπούλου και σενάριο Μάτας Κούρτη, με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Σμαράγδα Αδαμοπούλου και Αργύρη Μπακιρτζή, με τη συμμετοχή αξιόλογων τεχνικών και συντελεστών, καθώς και με τη συνδρομή των φιλόξενων κατοίκων και επαγγελματιών των Δήμων Πάργας και Σουλίου, εκτυλίχθηκε το σενάριο και αναδείχθηκε η ιστορία των πρωταγωνιστών.
Η ταινία αποτελεί μία παραγωγή της εταιρείας ΗΟΝΕΥΒΕΕ PRODUCTIONS, σε συμπαραγωγή με την LIBRART PERFORMING ARTS ENSEMBLE και το ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και της Περιφέρειας Ηπείρου.
Share this: